AKM logo (www.akm.externet.hu)
A Magyar Lobogó

Érdekességek
Putnoki Plakett Stúdió
Putnoki Sándor

7400 Kaposvár, Petőfi u. 41.
Telefon: 82 / 419-022 /262, 82 / 428-368
Üvegkerámia készítés rajzról, festményről, fényképről, stb., művészi kivitelben, az Ön elképzelései alapján.Tisztelt Érdeklődő!

 Az itt látható alkotások a megrendelő elképzelései szerint, egyedileg megtervezve, művészi színvonalú kézi munkával készültek.
 Az egyes formák megjelenítése, aprólékos, igényes és pontos kidolgozása a megrendelő kívánságának tökéletes kielégítését szolgálják.
 A megvalósításhoz szükséges egy rajz, grafika, festmény, fénykép stb. - mint képi információ rögzítése, - mely tartalmazza a megrendelő részletes elképzeléseit.

 A rajzról olvasva az alkotó bensőséges kapcsolatba lép a megoldásra váró elképzeléssel, és keze munkájával megjeleníti azt a formát, mely hűen kifejezi a képi információt, tükrözi a megrendelő gondolatait, - kisplasztikában megvalósítva.
 Egy teljesen egyedülálló precíziós öntéstechnikával speciális üvegkerámia anyagból elkészítjük a kívánt darabszámot.

 Az üvegkerámia színe fehér, - a kisplasztikák formai hatásának kell érvényesülni, amit a fehér és fekete kontraszt hatása láttat a legtökéletesebben.
 Az üvegkerámia sok más kedvező tulajdonsága mellett nagy szilárdságú, fagy-, víz-, sav- és lúgálló, a nap káros sugarainak ellenáll.

A Magyar Köztársaság címere
1996. évi Ki-Mit-Tud? vetélkedő emlékplakettje
Kaposvár város címere
Somogy megye címere
Leonardo Da Vinci - féle utolsó vacsora
Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar, Kaposvár
Toldy Ferenc Gimnázium, Budapest
Kaffka Margit Gimnázium, Budapest
Magyar Rendőrség védőszentje
Kecskeméti Repülőezred


E-mail:  A K M
© 1999-2000 JJ Soft
E-mail:  JJ Soft